Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34951
Назва: Дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей
Інші назви: Study of the influence of technological factors on the yield of coking products, the heating gas consumption and the coke ovens thermal characteristics
Автори: Богданов, Сергій
Ключові слова: вологість
сірчистість
коксування
ЕОМ
коксування
опалювальний газ
продукти коксування
технологічні фактори
moisture
sulfurity
coking
EOM
coking
heating gas
coking products
technological factors
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Луцьк; ДВНЗ ДонНТУ
Бібліографічний опис: Богданов, С. А. Дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей: випускна кваліфікаційна робота … магістра : 161 Хімічні технології та інженерія (освітня програма «Хімічні технології та інженерія»)/ С. Богданов. – Луцьк; ДВНЗ ДонНТУ, 2023. – 87 с.
Серія/номер: Хімічні технології та інженерія;
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вирішенню актуальної проблеми щодо дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей. Використання ЕОМ дозволило розрахувати вплив технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей. Були проведені три дослідження: 1. Вплив зміни вологості шихти на робочу масу від 8 до 12 %; 2. Вплив зміни сірчистості шихти на суху масу від 1,0 до 2,2 %; 3. Вплив зміни виходу летких речовин на суху масу шихти від 27 до 33 %. Розроблені рекомендацій щодо проведення процесу коксування вугільної шихти в сучасних коксових печах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34951
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" МЕХТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Богданов ВКР.pdf3,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.