Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34951
Title: Дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей
Other Titles: Study of the influence of technological factors on the yield of coking products, the heating gas consumption and the coke ovens thermal characteristics
Authors: Богданов, Сергій
Keywords: вологість
сірчистість
коксування
ЕОМ
коксування
опалювальний газ
продукти коксування
технологічні фактори
moisture
sulfurity
coking
EOM
coking
heating gas
coking products
technological factors
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Луцьк; ДВНЗ ДонНТУ
Citation: Богданов, С. А. Дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей: випускна кваліфікаційна робота … магістра : 161 Хімічні технології та інженерія (освітня програма «Хімічні технології та інженерія»)/ С. Богданов. – Луцьк; ДВНЗ ДонНТУ, 2023. – 87 с.
Series/Report no.: Хімічні технології та інженерія;
Abstract: Магістерська робота присвячена вирішенню актуальної проблеми щодо дослідження впливу технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей. Використання ЕОМ дозволило розрахувати вплив технологічних факторів на вихід продуктів коксування, витрату опалювального газу та теплотехнічні характеристики коксових печей. Були проведені три дослідження: 1. Вплив зміни вологості шихти на робочу масу від 8 до 12 %; 2. Вплив зміни сірчистості шихти на суху масу від 1,0 до 2,2 %; 3. Вплив зміни виходу летких речовин на суху масу шихти від 27 до 33 %. Розроблені рекомендацій щодо проведення процесу коксування вугільної шихти в сучасних коксових печах.
URI: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34951
Appears in Collections:ОС "Магістр" МЕХТ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Богданов ВКР.pdf3,89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.