Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24584
Назва: Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения
Інші назви: Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling
Автори: Стародубцева, О.Н.
Зори, А.А.
Starodubtseva, О
Zori, A.
Ключові слова: температура карамельной массы
temperature of caramel mass
измерение температуры
temperature measurement
распределение температуры
distributing of temperature
процесс охлаждения
cooling process
среднеобъемная температура
average bulk temperature
Дата публікації: 2004
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
Короткий огляд (реферат): The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584
Розташовується у зібраннях:Випуск 74

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
311-318.pdf5,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 311-318.pdf29,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.