Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубцева, О.Н.-
dc.contributor.authorЗори, А.А.-
dc.contributor.authorStarodubtseva, О-
dc.contributor.authorZori, A.-
dc.date.accessioned2014-01-17T13:13:50Z-
dc.date.available2014-01-17T13:13:50Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584-
dc.description.abstractThe model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectтемпература карамельной массыen_US
dc.subjecttemperature of caramel massen_US
dc.subjectизмерение температурыen_US
dc.subjecttemperature measurementen_US
dc.subjectраспределение температурыen_US
dc.subjectdistributing of temperatureen_US
dc.subjectпроцесс охлажденияen_US
dc.subjectcooling processen_US
dc.subjectсреднеобъемная температураen_US
dc.subjectaverage bulk temperatureen_US
dc.titleМатематическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлажденияen_US
dc.title.alternativeMathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its coolingen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 74

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
311-318.pdf5,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 311-318.pdf29,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.