Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24584
Title: | Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения |
Other Titles: | Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling |
Authors: | Стародубцева, О.Н. Зори, А.А. Starodubtseva, О Zori, A. |
Keywords: | температура карамельной массы temperature of caramel mass измерение температуры temperature measurement распределение температуры distributing of temperature процесс охлаждения cooling process среднеобъемная температура average bulk temperature |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004. |
Abstract: | The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584 |
Appears in Collections: | Випуск 74 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
311-318.pdf | 5,43 MB | Adobe PDF | View/Open | |
sp_lit 311-318.pdf | 29,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.