Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24584
Title: Математическая модель распределения температыры карамельной массы в процессе ее охлаждения
Other Titles: Mathematical model of caramel mass temperature distributing in the process of its cooling
Authors: Стародубцева, О.Н.
Зори, А.А.
Starodubtseva, О
Zori, A.
Keywords: температура карамельной массы
temperature of caramel mass
измерение температуры
temperature measurement
распределение температуры
distributing of temperature
процесс охлаждения
cooling process
среднеобъемная температура
average bulk temperature
Issue Date: 2004
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.
Abstract: The model of distributing of temperature of caramel mass in the process of its cooling is offered in the article, influence of external environment on this process is explored, the received results are analysed and dependence between the temperature of caramel mass and indications of sensor of middle temperature in a chosen point of measuring is set.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24584
Appears in Collections:Випуск 74

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311-318.pdf5,43 MBAdobe PDFView/Open
sp_lit 311-318.pdf29,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.