Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15954
Назва: | МЕТОДИКА ПОСТРОЕНИЯ ОПТИМАЛЬНОГО РАСПИСАНИЯ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ КОНДИТЕРСКИХ ЛИНИЙ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОК |
Інші назви: | Method of construction of optimum curriculum of functioning of pastry lines on the basis of expert estimations |
Автори: | Тарасюк, В.П. Tarasyuk, V.P. |
Ключові слова: | экспертные оценки кондитерские линии построение расписания pastry lines expert estimations consulting model algorithms |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 90 — Донецьк: ДонНТУ, 2005 |
Опис: | The aspects of method of construction of optimum curriculum of functioning of pastry lines on the basis of expert estimations are examined in work. The offered method is based on the developed structure of consulting model, including the module of acquisition of knowledges, mechanism of logical conclusions, block of acceptance of decisions on the basis of expert estimations. It is set that for construction of consulting model of the operative planning it is expedient to use the static and dynamic model of knowledges with the algorithm. of functioning, being based on algorithms with the probabilistic rule of setting of priorities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15954 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 90 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
145-154.pdf | 6,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.