Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15954
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorTarasyuk, V.P.-
dc.date.accessioned2012-11-13T08:22:09Z-
dc.date.available2012-11-13T08:22:09Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 90 — Донецьк: ДонНТУ, 2005en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15954-
dc.descriptionThe aspects of method of construction of optimum curriculum of functioning of pastry lines on the basis of expert estimations are examined in work. The offered method is based on the developed structure of consulting model, including the module of acquisition of knowledges, mechanism of logical conclusions, block of acceptance of decisions on the basis of expert estimations. It is set that for construction of consulting model of the operative planning it is expedient to use the static and dynamic model of knowledges with the algorithm. of functioning, being based on algorithms with the probabilistic rule of setting of priorities.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectэкспертные оценкиen_US
dc.subjectкондитерские линииen_US
dc.subjectпостроение расписанияen_US
dc.subjectpastry linesen_US
dc.subjectexpert estimationsen_US
dc.subjectconsulting modelen_US
dc.subjectalgorithmsen_US
dc.titleМЕТОДИКА ПОСТРОЕНИЯ ОПТИМАЛЬНОГО РАСПИСАНИЯ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ КОНДИТЕРСКИХ ЛИНИЙ НА ОСНОВЕ ЭКСПЕРТНЫХ ОЦЕНОКen_US
dc.title.alternativeMethod of construction of optimum curriculum of functioning of pastry lines on the basis of expert estimationsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 90

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145-154.pdf6,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.