Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілоус, Денис Анатолійович-
dc.date.accessioned2019-04-03T06:11:19Z-
dc.date.available2019-04-03T06:11:19Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationБілоус, Д.А. Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота ... бакалавра : 6.030508 Фінанси і кредит / Білоус Денис Анатолійович. - Покровськ, 2018. – 105 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187-
dc.description.abstractПерший розділ дипломної роботи розглядає особливості функціонування ресторанного господарства, основні вимоги до організації діяльності в сфері громадського харчування України, методологію обліку і контролю формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу. У цьому ж розділі вивчені методи аналізу формування витрат. У другому розділі розглянута організація формування витрат, фінансовий документообіг, контроль і аналіз на прикладі роботи підприємства ресторанного бізнесу ТОВ «Фемілі Світ». Третій розділ присвячений питанням організації і методики фінансового контроля витрат на підприємствах громадського харчування, а також удосконаленню системи прогнозування формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesФінанси і кредит;-
dc.subjectтоварообігuk_UK
dc.subjectліцензуванняuk_UK
dc.subjectкалькуляціяuk_UK
dc.subjectцінаuk_UK
dc.subjectторговельна націнкаuk_UK
dc.subjectрентабельністьuk_UK
dc.titleДослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_Бак_ФПР14б_БілоусД.А.pdf993,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.