Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоус, Денис Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T06:11:19Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T06:11:19Z | - |
dc.date.issued | 2018-06 | - |
dc.identifier.citation | Білоус, Д.А. Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота ... бакалавра : 6.030508 Фінанси і кредит / Білоус Денис Анатолійович. - Покровськ, 2018. – 105 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187 | - |
dc.description.abstract | Перший розділ дипломної роботи розглядає особливості функціонування ресторанного господарства, основні вимоги до організації діяльності в сфері громадського харчування України, методологію обліку і контролю формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу. У цьому ж розділі вивчені методи аналізу формування витрат. У другому розділі розглянута організація формування витрат, фінансовий документообіг, контроль і аналіз на прикладі роботи підприємства ресторанного бізнесу ТОВ «Фемілі Світ». Третій розділ присвячений питанням організації і методики фінансового контроля витрат на підприємствах громадського харчування, а також удосконаленню системи прогнозування формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Покровськ: ДонНТУ | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | Фінанси і кредит; | - |
dc.subject | товарообіг | uk_UK |
dc.subject | ліцензування | uk_UK |
dc.subject | калькуляція | uk_UK |
dc.subject | ціна | uk_UK |
dc.subject | торговельна націнка | uk_UK |
dc.subject | рентабельність | uk_UK |
dc.title | Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Бакалавр" ЕГФ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018_Бак_ФПР14б_БілоусД.А.pdf | 993,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.