Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Title: Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу
Authors: Білоус, Денис Анатолійович
Keywords: товарообіг
ліцензування
калькуляція
ціна
торговельна націнка
рентабельність
Issue Date: Jun-2018
Publisher: Покровськ: ДонНТУ
Citation: Білоус, Д.А. Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота ... бакалавра : 6.030508 Фінанси і кредит / Білоус Денис Анатолійович. - Покровськ, 2018. – 105 с.
Series/Report no.: Фінанси і кредит;
Abstract: Перший розділ дипломної роботи розглядає особливості функціонування ресторанного господарства, основні вимоги до організації діяльності в сфері громадського харчування України, методологію обліку і контролю формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу. У цьому ж розділі вивчені методи аналізу формування витрат. У другому розділі розглянута організація формування витрат, фінансовий документообіг, контроль і аналіз на прикладі роботи підприємства ресторанного бізнесу ТОВ «Фемілі Світ». Третій розділ присвячений питанням організації і методики фінансового контроля витрат на підприємствах громадського харчування, а також удосконаленню системи прогнозування формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Appears in Collections:ОС "Бакалавр" ЕГФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_Бак_ФПР14б_БілоусД.А.pdf993,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.