Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Title: | Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу |
Authors: | Білоус, Денис Анатолійович |
Keywords: | товарообіг ліцензування калькуляція ціна торговельна націнка рентабельність |
Issue Date: | Jun-2018 |
Publisher: | Покровськ: ДонНТУ |
Citation: | Білоус, Д.А. Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота ... бакалавра : 6.030508 Фінанси і кредит / Білоус Денис Анатолійович. - Покровськ, 2018. – 105 с. |
Series/Report no.: | Фінанси і кредит; |
Abstract: | Перший розділ дипломної роботи розглядає особливості функціонування ресторанного господарства, основні вимоги до організації діяльності в сфері громадського харчування України, методологію обліку і контролю формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу. У цьому ж розділі вивчені методи аналізу формування витрат. У другому розділі розглянута організація формування витрат, фінансовий документообіг, контроль і аналіз на прикладі роботи підприємства ресторанного бізнесу ТОВ «Фемілі Світ». Третій розділ присвячений питанням організації і методики фінансового контроля витрат на підприємствах громадського харчування, а також удосконаленню системи прогнозування формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187 |
Appears in Collections: | ОС "Бакалавр" ЕГФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_Бак_ФПР14б_БілоусД.А.pdf | 993,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.