Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Назва: Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу
Автори: Білоус, Денис Анатолійович
Ключові слова: товарообіг
ліцензування
калькуляція
ціна
торговельна націнка
рентабельність
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: Покровськ: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Білоус, Д.А. Дослідження особливостей формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу : випускна кваліфікаційна робота ... бакалавра : 6.030508 Фінанси і кредит / Білоус Денис Анатолійович. - Покровськ, 2018. – 105 с.
Серія/номер: Фінанси і кредит;
Короткий огляд (реферат): Перший розділ дипломної роботи розглядає особливості функціонування ресторанного господарства, основні вимоги до організації діяльності в сфері громадського харчування України, методологію обліку і контролю формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного бізнесу. У цьому ж розділі вивчені методи аналізу формування витрат. У другому розділі розглянута організація формування витрат, фінансовий документообіг, контроль і аналіз на прикладі роботи підприємства ресторанного бізнесу ТОВ «Фемілі Світ». Третій розділ присвячений питанням організації і методики фінансового контроля витрат на підприємствах громадського харчування, а також удосконаленню системи прогнозування формування витрат на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30187
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_Бак_ФПР14б_БілоусД.А.pdf993,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.