Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Назва: Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства
Автори: Випирайко, Алевтина Сергіївна
Лаппо, Ірина Миколаївна
Ключові слова: якість
контроль
управління
господарство
Дата публікації: 19-тра-2016
Видавництво: Красноармійський індустріальний інститут
Бібліографічний опис: Випирайко А.С. Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства/ А.С. Випирайко, І.М. Лаппо // Дні науки-2016: Збірник матеріалів VІII регіональної науково-практичної конференції, 18-19 травня 2016 р.: У 4 т. – Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2016. – Т.1. – 290 с.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто процеси управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри інженерної механіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.