Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВипирайко, Алевтина Сергіївна-
dc.contributor.authorЛаппо, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-05-30T07:45:29Z-
dc.date.available2017-05-30T07:45:29Z-
dc.date.issued2016-05-19-
dc.identifier.citationВипирайко А.С. Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства/ А.С. Випирайко, І.М. Лаппо // Дні науки-2016: Збірник матеріалів VІII регіональної науково-практичної конференції, 18-19 травня 2016 р.: У 4 т. – Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2016. – Т.1. – 290 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304-
dc.description.abstractУ статті розглянуто процеси управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКрасноармійський індустріальний інститутuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectконтрольuk_UK
dc.subjectуправлінняuk_UK
dc.subjectгосподарствоuk_UK
dc.titleПроцеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарстваuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові праці викладачів кафедри інженерної механіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.