Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Випирайко, Алевтина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Лаппо, Ірина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-30T07:45:29Z | - |
dc.date.available | 2017-05-30T07:45:29Z | - |
dc.date.issued | 2016-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Випирайко А.С. Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства/ А.С. Випирайко, І.М. Лаппо // Дні науки-2016: Збірник матеріалів VІII регіональної науково-практичної конференції, 18-19 травня 2016 р.: У 4 т. – Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2016. – Т.1. – 290 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто процеси управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Красноармійський індустріальний інститут | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | контроль | uk_UK |
dc.subject | управління | uk_UK |
dc.subject | господарство | uk_UK |
dc.title | Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці викладачів кафедри інженерної механіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПРОЦЕСИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НА СТАДІЇ ПЕРЕВІРКИ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ Й ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.