Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Title: | Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Випирайко, Алевтина Сергіївна Лаппо, Ірина Миколаївна |
Keywords: | якість контроль управління господарство |
Issue Date: | 19-May-2016 |
Publisher: | Красноармійський індустріальний інститут |
Citation: | Випирайко А.С. Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства/ А.С. Випирайко, І.М. Лаппо // Дні науки-2016: Збірник матеріалів VІII регіональної науково-практичної конференції, 18-19 травня 2016 р.: У 4 т. – Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2016. – Т.1. – 290 с. |
Abstract: | У статті розглянуто процеси управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304 |
Appears in Collections: | Наукові праці викладачів кафедри інженерної механіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПРОЦЕСИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ НА СТАДІЇ ПЕРЕВІРКИ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ Й ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.