Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Title: Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства
Authors: Випирайко, Алевтина Сергіївна
Лаппо, Ірина Миколаївна
Keywords: якість
контроль
управління
господарство
Issue Date: 19-May-2016
Publisher: Красноармійський індустріальний інститут
Citation: Випирайко А.С. Процеси системи управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства/ А.С. Випирайко, І.М. Лаппо // Дні науки-2016: Збірник матеріалів VІII регіональної науково-практичної конференції, 18-19 травня 2016 р.: У 4 т. – Красноармійськ: КІІ ДонНТУ, 2016. – Т.1. – 290 с.
Abstract: У статті розглянуто процеси управління на стадії перевірки та контролю якості продукції й послуг готельно-ресторанного господарства.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/28304
Appears in Collections:Наукові праці викладачів кафедри інженерної механіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.