Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/24560
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorЧичикало, Н.И.-
dc.contributor.authorTarasyuk, V.-
dc.contributor.authorChichikalo, N.-
dc.date.accessioned2014-01-17T11:37:11Z-
dc.date.available2014-01-17T11:37:11Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 74 / Редкол.: Башков Є.О. (голова) та ін. — Донецьк: ДонНТУ, 2004.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/24560-
dc.description.abstractThe general raising of task and its communication with the important practical tasks of pralyn mass getting with high homogeneity degree is considered in the article. The quality indexes of the prepared products, and also quality indexes of the initial components included in the mixture compounding are defined. The structure of the automated control system is offered.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectавтоматизированная система управленияen_US
dc.subjectautomatic control systemen_US
dc.subjectкачество продукцииen_US
dc.subjectquality of productsen_US
dc.subjectоценка качестваen_US
dc.subjectquality assessmenten_US
dc.subjectпралиновая смесьen_US
dc.subjectpraline mixtureen_US
dc.subjectрецептурная станцияen_US
dc.subjectrecipe stationen_US
dc.titleМетодика оценки показателей качества готовой пралиновой смеси в экспертной системе управления рецептурной станциейen_US
dc.title.alternativeFinished pralyn mixtures qulity indexes estimation technique in the expert system of the compounding station controlen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 74

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
40-46.pdf4,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
sp_lit 40-46.pdf45,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.