Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21249
Title: Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей
Other Titles: Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей
Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models
Authors: Маргасова, В.Г.
Маргасова, В.Г.
Margasova, V.G.
Keywords: оборотний капітал
circulating capital
управління капіталом
capital management
економіко-математичні моделі
economic and mathematical models
економічний розвиток
economic development
фондомісткість
capital ratio
Issue Date: 2003
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003.
Abstract: В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей.
Description: Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249
Appears in Collections:Випуск 60

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
144-148.pdf3,94 MBAdobe PDFView/Open
sp_lit 144-148.pdf35,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.