Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/21249
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маргасова, В.Г. | - |
dc.contributor.author | Маргасова, В.Г. | - |
dc.contributor.author | Margasova, V.G. | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-14T07:16:44Z | - |
dc.date.available | 2013-06-14T07:16:44Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 60. – Донецьк, ДонНТУ, 2003. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/21249 | - |
dc.description | Under conditions of the companies' independence it is necessary to implement planning and managing of the circulating capital on the basis of objective forecasting of the economic development with application of the modern economic and mathematical models. | en_US |
dc.description.abstract | В умовах самостійності підприємств потрібно здійснювати планування і управління оборотним капіталом за рахунок об'єктивного прогнозу економічного розвитку з використанням сучасних економіко-математичних моделей. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | оборотний капітал | en_US |
dc.subject | circulating capital | en_US |
dc.subject | управління капіталом | en_US |
dc.subject | capital management | en_US |
dc.subject | економіко-математичні моделі | en_US |
dc.subject | economic and mathematical models | en_US |
dc.subject | економічний розвиток | en_US |
dc.subject | economic development | en_US |
dc.subject | фондомісткість | en_US |
dc.subject | capital ratio | en_US |
dc.title | Удосконалення процесу управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості за допомогою економіко-математичних моделей | en_US |
dc.title.alternative | Усовершенствование процесса управления оборотным капиталом на предприятиях пищевой промышленности с помощью экономико-математических моделей | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the process of management of the circulating capital at the companies of food industry by means of economic and mathematical models | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 60 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
144-148.pdf | 3,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
sp_lit 144-148.pdf | 35,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.