Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15006
Назва: | МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС |
Автори: | Тарасюк, В.П. Tarasuk, V.P. |
Ключові слова: | technological documents confectionery products raw material semifinished items manufacture дозатор пралиновые массы система дозирования |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 |
Опис: | Receptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
407-413.pdf | 4,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.