Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15006
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorTarasuk, V.P.-
dc.date.accessioned2012-09-25T10:38:47Z-
dc.date.available2012-09-25T10:38:47Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006-
dc.descriptionReceptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given.en_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjecttechnological documentsen_US
dc.subjectconfectionery productsen_US
dc.subjectraw materialen_US
dc.subjectsemifinished itemsen_US
dc.subjectmanufactureen_US
dc.subjectдозаторen_US
dc.subjectпралиновые массыen_US
dc.subjectсистема дозированияen_US
dc.titleМАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАССen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
407-413.pdf4,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.