Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15006
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, В.П. | - |
dc.contributor.author | Tarasuk, V.P. | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-25T10:38:47Z | - |
dc.date.available | 2012-09-25T10:38:47Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15006 | - |
dc.description | Receptures are one of the basic technological documents, reglameting manufacturing of confectionery products. Receptures contain normalized ôànêëààêô of all kinds of raw material and semifinished items for manufacture of a unit of production. In given clause the mathematical accounts norms for Kecepturing of station for several modes of operations are given. | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | technological documents | en_US |
dc.subject | confectionery products | en_US |
dc.subject | raw material | en_US |
dc.subject | semifinished items | en_US |
dc.subject | manufacture | en_US |
dc.subject | дозатор | en_US |
dc.subject | пралиновые массы | en_US |
dc.subject | система дозирования | en_US |
dc.title | МАТЕМАТИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ ПРОЦЕССА ОПРЕДЕЛЕНИЯ СОСТОЯНИЯ ДОЗАТОРОВ В ЭКСПЕРТНОЙ СИСТЕМЕ ДОЗИРОВАНИЯ КОМПОНЕНТОВ ПРАЛИНОВЫХ МАСС | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
407-413.pdf | 4,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.