Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузнецова, О.Н.-
dc.contributor.authorКоренев, В.Д.-
dc.contributor.authorЗори, А.А.-
dc.contributor.authorKusnezova, O.N.-
dc.contributor.authorKorenev, V.D.-
dc.contributor.authorZori, A.A.-
dc.date.accessioned2012-09-25T10:17:40Z-
dc.date.available2012-09-25T10:17:40Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15000-
dc.descriptionThe automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developeden_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjecttechnological processen_US
dc.subjectmonitoring systemen_US
dc.subjectsugar solutionsen_US
dc.subjecttemperatureen_US
dc.subjectсистема контроляen_US
dc.subjectсахарный растворen_US
dc.subjectкондитерское производствоen_US
dc.titleАВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВАen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
370-375.pdf4,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.