Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15000
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузнецова, О.Н. | - |
dc.contributor.author | Коренев, В.Д. | - |
dc.contributor.author | Зори, А.А. | - |
dc.contributor.author | Kusnezova, O.N. | - |
dc.contributor.author | Korenev, V.D. | - |
dc.contributor.author | Zori, A.A. | - |
dc.date.accessioned | 2012-09-25T10:17:40Z | - |
dc.date.available | 2012-09-25T10:17:40Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15000 | - |
dc.description | The automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developed | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | technological process | en_US |
dc.subject | monitoring system | en_US |
dc.subject | sugar solutions | en_US |
dc.subject | temperature | en_US |
dc.subject | система контроля | en_US |
dc.subject | сахарный раствор | en_US |
dc.subject | кондитерское производство | en_US |
dc.title | АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
370-375.pdf | 4,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.