Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15000
Title: АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА
Authors: Кузнецова, О.Н.
Коренев, В.Д.
Зори, А.А.
Kusnezova, O.N.
Korenev, V.D.
Zori, A.A.
Keywords: technological process
monitoring system
sugar solutions
temperature
система контроля
сахарный раствор
кондитерское производство
Issue Date: 1999
Publisher: ДонНТУ
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999
Description: The automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developed
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15000
Appears in Collections:Випуск 3
Наукові публікації кафедри електронної техніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
370-375.pdf4,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.