Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15000
Title: | АВТОМАТИЗИРОВАННАЯ СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ САХАРНЫХ РАСТВОРОВ КОНДИТЕРСКОГО ПРОИЗВОДСТВА |
Authors: | Кузнецова, О.Н. Коренев, В.Д. Зори, А.А. Kusnezova, O.N. Korenev, V.D. Zori, A.A. |
Keywords: | technological process monitoring system sugar solutions temperature система контроля сахарный раствор кондитерское производство |
Issue Date: | 1999 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: “Обчислювальна техніка та автоматизація”. Випуск 3 — Донецьк: ДонНТУ, 1999 |
Description: | The automated monitoring system of parameters of sugar solutions of confectionery manufacture including meters of temperature and percentage of dry substances on saccharose in a solution, satisfying on accuracy to the requirements of technological process is developed |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/15000 |
Appears in Collections: | Випуск 3 Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
370-375.pdf | 4,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.