Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14552
Title: ОБ ОСОБЕННОСТЯХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯ КУМОЛА И АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ
Other Titles: ABOUT THE SPECIFIC FEATURES OF RADICAL-CHAIN OXIDATION OF CUMENE AND ASCORBIC ACID
Authors: Ефимова, И.В.
Keywords: радикально-цепное окисление
аскорбиновая кислота
radical-chain oxidation
ascorbic acid
Issue Date: 2012
Publisher: ДВНЗ "ДонНТУ", Донецк
Citation: Наукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.19(199).-С.88-91.
Series/Report no.: Хімія і хімічна технологія;
Abstract: Газоволюмометрическим методом изучен процесс окисления кумола в гомофазных и гетерофазных условиях в присутствии аскорбиновой кислоты в широком диапазоне концентраций.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14552
ISSN: 2074-6652
Appears in Collections:Випуск 19(199)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Efim.pdf276,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.