Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14552
Назва: ОБ ОСОБЕННОСТЯХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯ КУМОЛА И АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ
Інші назви: ABOUT THE SPECIFIC FEATURES OF RADICAL-CHAIN OXIDATION OF CUMENE AND ASCORBIC ACID
Автори: Ефимова, И.В.
Ключові слова: радикально-цепное окисление
аскорбиновая кислота
radical-chain oxidation
ascorbic acid
Дата публікації: 2012
Видавництво: ДВНЗ "ДонНТУ", Донецк
Бібліографічний опис: Наукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.19(199).-С.88-91.
Серія/номер: Хімія і хімічна технологія;
Короткий огляд (реферат): Газоволюмометрическим методом изучен процесс окисления кумола в гомофазных и гетерофазных условиях в присутствии аскорбиновой кислоты в широком диапазоне концентраций.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14552
ISSN: 2074-6652
Розташовується у зібраннях:Випуск 19(199)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Efim.pdf276,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.