Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14552
Назва: | ОБ ОСОБЕННОСТЯХ РАДИКАЛЬНО-ЦЕПНОГО ОКИСЛЕНИЯ КУМОЛА И АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ |
Інші назви: | ABOUT THE SPECIFIC FEATURES OF RADICAL-CHAIN OXIDATION OF CUMENE AND ASCORBIC ACID |
Автори: | Ефимова, И.В. |
Ключові слова: | радикально-цепное окисление аскорбиновая кислота radical-chain oxidation ascorbic acid |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ДВНЗ "ДонНТУ", Донецк |
Бібліографічний опис: | Наукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.19(199).-С.88-91. |
Серія/номер: | Хімія і хімічна технологія; |
Короткий огляд (реферат): | Газоволюмометрическим методом изучен процесс окисления кумола в гомофазных и гетерофазных условиях в присутствии аскорбиновой кислоты в широком диапазоне концентраций. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14552 |
ISSN: | 2074-6652 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 19(199) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Efim.pdf | 276,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.