Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14527
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дмитрук, А.Ф. | - |
dc.contributor.author | Лесишина, Ю.О. | - |
dc.contributor.author | Володченко, И.И. | - |
dc.date.accessioned | 2012-07-15T18:01:04Z | - |
dc.date.available | 2012-07-15T18:01:04Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.18(198).-С.60-56. | en_US |
dc.identifier.issn | 2074-6652 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.8.022 | - |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14527 | - |
dc.description.abstract | В статье приведены результаты экспериментальных исследований гидролиза пи- щевого крахмала в среде субкритической воды в присутствии органических кислот. Уста- новлена зависимость выхода редуцирующих веществ в процессе гидролиза от химического строения и концентрации кислотного катализатора и продолжительности реакции. | en_US |
dc.description.sponsorship | In this paper the results of experimental research of food starch hydrolysis in the environment of subcritical water and presence of organic acids are presented. The dependence of the output of sugars reduced during hydrolysis from the chemical structure and concentration of the acid catalyst and duration of reaction is established. | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ "ДонНТУ", Донецк | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Хімія і хімічна технологія; | - |
dc.subject | субкритическая вода | en_US |
dc.subject | органические кислоты | en_US |
dc.subject | крахмал | en_US |
dc.subject | гидролиз | en_US |
dc.title | КИСЛОТНЫЙ ГИДРОЛИЗ КРАХМАЛА В СРЕДЕ СУБКРИТИЧЕСКОЙ ВОДЫ | en_US |
dc.title.alternative | ACIDIC HYDROLYSIS OF STARCH IN THE ENVIRONMENT OF SUBCRITICAL WATER | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 18(198) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dmitr.pdf | 313,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.