Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитрук, А.Ф.-
dc.contributor.authorЛесишина, Ю.О.-
dc.contributor.authorВолодченко, И.И.-
dc.date.accessioned2012-07-15T18:01:04Z-
dc.date.available2012-07-15T18:01:04Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНаукові праці ДонНТУ. Серія: Хімія і хімічна технологія. - 2012.- Вип.18(198).-С.60-56.en_US
dc.identifier.issn2074-6652-
dc.identifier.otherУДК 664.8.022-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/14527-
dc.description.abstractВ статье приведены результаты экспериментальных исследований гидролиза пи- щевого крахмала в среде субкритической воды в присутствии органических кислот. Уста- новлена зависимость выхода редуцирующих веществ в процессе гидролиза от химического строения и концентрации кислотного катализатора и продолжительности реакции.en_US
dc.description.sponsorshipIn this paper the results of experimental research of food starch hydrolysis in the environment of subcritical water and presence of organic acids are presented. The dependence of the output of sugars reduced during hydrolysis from the chemical structure and concentration of the acid catalyst and duration of reaction is established.en_US
dc.publisherДВНЗ "ДонНТУ", Донецкen_US
dc.relation.ispartofseriesХімія і хімічна технологія;-
dc.subjectсубкритическая водаen_US
dc.subjectорганические кислотыen_US
dc.subjectкрахмалen_US
dc.subjectгидролизen_US
dc.titleКИСЛОТНЫЙ ГИДРОЛИЗ КРАХМАЛА В СРЕДЕ СУБКРИТИЧЕСКОЙ ВОДЫen_US
dc.title.alternativeACIDIC HYDROLYSIS OF STARCH IN THE ENVIRONMENT OF SUBCRITICAL WATERen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 18(198)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dmitr.pdf313,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.