Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11095
Назва: ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Інші назви: ВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ
THE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTS
Автори: Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Тимофєєв, О. А.
Дятлов, В. В.
Медведкова, И. И.
Попова, Н. О.
Тимофеев, О. А.
Diatlov, V.
Medvedkova, I.
Popova, N.
Timofeev, O.
Ключові слова: екологічно чисті продукти харчування
харчова цінність
заморожування
экологически чистые продукты питания
питательная ценность
замораживание
ecologically pure food
nutritional value
freezing
Дата публікації: лют-2009
Бібліографічний опис: Проблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування.
Опис: The influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products (cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095
ISSN: 2073-8102
Розташовується у зібраннях:Випуск 1_2'2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyatlov Medvedkova Popova Timofeev.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.