Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11095
Title: ВПЛИВ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА ЯКІСТЬ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Other Titles: ВОЗДЕЙСТВИЕ ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВО ЭКОЛОГИЧЕСКИ ЧИСТЫХ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ
THE INFLUENCE OF FREEZING ON THE QUALITY OF ECOLOGICALLY PURE FOOD PRODUCTS
Authors: Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Тимофєєв, О. А.
Дятлов, В. В.
Медведкова, И. И.
Попова, Н. О.
Тимофеев, О. А.
Diatlov, V.
Medvedkova, I.
Popova, N.
Timofeev, O.
Keywords: екологічно чисті продукти харчування
харчова цінність
заморожування
экологически чистые продукты питания
питательная ценность
замораживание
ecologically pure food
nutritional value
freezing
Issue Date: Feb-2009
Citation: Проблеми екології / Гол. ред. Мінаєв О.А. – Донецьк: ДонНТУ, № 1-2. – 2009. – 151 с.
Abstract: Досліджено вплив попередньої обробки та температури заморожування на якість екологічно чистих продуктів рослинного походження – культивованих шампіньйонів. Наведено зміну вмісту окремих компонентів хімічного складу шампіньйонів, що визначають їх харчову цінність, при зберіганні. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки та температура заморожування.
Description: The influence of preliminary treatment and freezing temperature on the quality of ecologically pure vegetable products (cultivated champignons) has been studied. The changes in the chemical composition of stored champignons determining their food value are shown The optimum methods of preliminary treatment and freezing temperature are defined.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/11095
ISSN: 2073-8102
Appears in Collections:Випуск 1_2'2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyatlov Medvedkova Popova Timofeev.pdf1,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.