Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсыко, А.А.-
dc.date.accessioned2012-03-28T09:15:09Z-
dc.date.available2012-03-28T09:15:09Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЗбірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р.en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10119-
dc.descriptionПищевая промышленность занимает одну из ведущих позиций среди всех отраслей производства в Украине. Усовершенствование технологий и систем в данной сфере, не перестает быть актуальным.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонНТУen_US
dc.subjectэкспресс-контроль влажностиen_US
dc.subjectточное дозированиеen_US
dc.subjectсыпучие продуктыen_US
dc.subjectкоэффициент диэлектрических потерьen_US
dc.titleМЕТОДЫ И СРЕДСТВА ЭКСПРЕСС-КОНТРОЛЯ ВЛАЖНОСТИ В ОБЪЕКТАХ ТОЧНОГО ДОЗИРОВАНИЯ СЫПУЧИХ ПРОДУКТОВen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осыко_А_А.pdf398,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.