Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10119
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осыко, А.А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-28T09:15:09Z | - |
dc.date.available | 2012-03-28T09:15:09Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р. | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10119 | - |
dc.description | Пищевая промышленность занимает одну из ведущих позиций среди всех отраслей производства в Украине. Усовершенствование технологий и систем в данной сфере, не перестает быть актуальным. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ДонНТУ | en_US |
dc.subject | экспресс-контроль влажности | en_US |
dc.subject | точное дозирование | en_US |
dc.subject | сыпучие продукты | en_US |
dc.subject | коэффициент диэлектрических потерь | en_US |
dc.title | МЕТОДЫ И СРЕДСТВА ЭКСПРЕСС-КОНТРОЛЯ ВЛАЖНОСТИ В ОБЪЕКТАХ ТОЧНОГО ДОЗИРОВАНИЯ СЫПУЧИХ ПРОДУКТОВ | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осыко_А_А.pdf | 398,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.