Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10119
Назва: МЕТОДЫ И СРЕДСТВА ЭКСПРЕСС-КОНТРОЛЯ ВЛАЖНОСТИ В ОБЪЕКТАХ ТОЧНОГО ДОЗИРОВАНИЯ СЫПУЧИХ ПРОДУКТОВ
Автори: Осыко, А.А.
Ключові слова: экспресс-контроль влажности
точное дозирование
сыпучие продукты
коэффициент диэлектрических потерь
Дата публікації: 2007
Видавництво: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р.
Опис: Пищевая промышленность занимает одну из ведущих позиций среди всех отраслей производства в Украине. Усовершенствование технологий и систем в данной сфере, не перестает быть актуальным.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10119
Розташовується у зібраннях:Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осыко_А_А.pdf398,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.