Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10119
Назва: | МЕТОДЫ И СРЕДСТВА ЭКСПРЕСС-КОНТРОЛЯ ВЛАЖНОСТИ В ОБЪЕКТАХ ТОЧНОГО ДОЗИРОВАНИЯ СЫПУЧИХ ПРОДУКТОВ |
Автори: | Осыко, А.А. |
Ключові слова: | экспресс-контроль влажности точное дозирование сыпучие продукты коэффициент диэлектрических потерь |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р. |
Опис: | Пищевая промышленность занимает одну из ведущих позиций среди всех отраслей производства в Украине. Усовершенствование технологий и систем в данной сфере, не перестает быть актуальным. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/10119 |
Розташовується у зібраннях: | Збірка студентських наукових праць ФКІТА. Випуск 5. 2007 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осыко_А_А.pdf | 398,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.