Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6802
Назва: Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок
Автори: Тарасюк, В.П.
Косатенко, Д.А.
Tarasuk, V.P.
Ключові слова: Автоматизація
технологічний процес
пралінова маса
експертні оцінки
Дата публікації: 25-вер-2006
Видавництво: Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця
Бібліографічний опис: Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”
Короткий огляд (реферат): автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tez1.pdf52,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.