Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6802
Назва: | Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок |
Автори: | Тарасюк, В.П. Косатенко, Д.А. Tarasuk, V.P. |
Ключові слова: | Автоматизація технологічний процес пралінова маса експертні оцінки |
Дата публікації: | 25-вер-2006 |
Видавництво: | Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця |
Бібліографічний опис: | Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)” |
Короткий огляд (реферат): | автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tez1.pdf | 52,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.