Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6802
Title: | Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок |
Authors: | Тарасюк, В.П. Косатенко, Д.А. Tarasuk, V.P. |
Keywords: | Автоматизація технологічний процес пралінова маса експертні оцінки |
Issue Date: | 25-Sep-2006 |
Publisher: | Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця |
Citation: | Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)” |
Abstract: | автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.