Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6802
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасюк, В.П.-
dc.contributor.authorКосатенко, Д.А.-
dc.contributor.authorTarasuk, V.P.-
dc.date.accessioned2012-03-03T16:33:20Z-
dc.date.available2012-03-03T16:33:20Z-
dc.date.issued2006-09-25-
dc.identifier.citationТези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)”en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802-
dc.description.abstractавтоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherВінниця, УНІВЕРСУМ-Вінницяen_US
dc.subjectАвтоматизаціяen_US
dc.subjectтехнологічний процесen_US
dc.subjectпралінова масаen_US
dc.subjectекспертні оцінкиen_US
dc.titleУдосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінокen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tez1.pdf52,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.