Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6802
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасюк, В.П. | - |
dc.contributor.author | Косатенко, Д.А. | - |
dc.contributor.author | Tarasuk, V.P. | - |
dc.date.accessioned | 2012-03-03T16:33:20Z | - |
dc.date.available | 2012-03-03T16:33:20Z | - |
dc.date.issued | 2006-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Тези доповідей тринадцятої міжнародної науково-технічної конференції “XIII Міжнародна конференція з автоматичного управління (Автоматика-2006)” | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6802 | - |
dc.description.abstract | автоматизація технологічного процесу приготування пралінових мас грунтується на принципі об'єднання всіх функцій обробки інформації і управління в єдиній системі, що охоплює всі етапи від аналізу попиту на продукцію до управління окремими операціями технологічного процесу. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Вінниця, УНІВЕРСУМ-Вінниця | en_US |
dc.subject | Автоматизація | en_US |
dc.subject | технологічний процес | en_US |
dc.subject | пралінова маса | en_US |
dc.subject | експертні оцінки | en_US |
dc.title | Удосконалення структури автоматизованої системи управління технологічним процесом приготування пралінових мас за рахунок включення в контур управління експертних оцінок | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій і семінарів кафедри ЕТ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tez1.pdf | 52,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.