Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35245
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ НОВОГО ТОВАРУ |
Інші назви: | FEATURES OF NEW PRODUCT CREATION |
Автори: | Волковський, Микола Андрійович Крутько, Валентина Дмитрівна Мізіна, Олена Вікторівна |
Ключові слова: | підприємництво товар споживачі реклама доцільність |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Луцьк : ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Волковський М.А. Особливості створення нового товару / М.А. Волковський, В.Д. Крутько, О.В. Мізіна // Наукові досягнення та відкриття сучасної молоді: зб. матер.ІІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів та молодих вчених (29 травня 2024 року). – Луцьк : ДонНТУ, 2024. – С.76-79. |
Короткий огляд (реферат): | У сучасних ринкових умовах підприємництво є драйвером розвитку. Мета будь-якого комерційного підприємства - це отримання прибутку (підвищення рентабельності). Для того щоб отримати його, підприємство повинно розвиватися. Один із методів розвитку - це введення нового товару. Введення нового товару - трудомісткий процес, тому він має бути доцільним, як для підприємства, так і для споживачів. Він завжди несе за собою ризик, оскільки на його успішність чи на провал впливає велика кількість факторів. При введені товару на ринок важливим маркетинговим інструментом стає реклама. Важливо, що споживач може навіть не замислюватися над купівлею нового товару, але його реклама повинна переконати покупця в доцільності цього. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35245 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри УФЕБ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Наукові відкриття Волковський_витяг.pdf | 3,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.