Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35245
Title: | ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ НОВОГО ТОВАРУ |
Other Titles: | FEATURES OF NEW PRODUCT CREATION |
Authors: | Волковський, Микола Андрійович Крутько, Валентина Дмитрівна Мізіна, Олена Вікторівна |
Keywords: | підприємництво товар споживачі реклама доцільність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Луцьк : ДонНТУ |
Citation: | Волковський М.А. Особливості створення нового товару / М.А. Волковський, В.Д. Крутько, О.В. Мізіна // Наукові досягнення та відкриття сучасної молоді: зб. матер.ІІІ Всеукраїнської наукової конференції студентів та молодих вчених (29 травня 2024 року). – Луцьк : ДонНТУ, 2024. – С.76-79. |
Abstract: | У сучасних ринкових умовах підприємництво є драйвером розвитку. Мета будь-якого комерційного підприємства - це отримання прибутку (підвищення рентабельності). Для того щоб отримати його, підприємство повинно розвиватися. Один із методів розвитку - це введення нового товару. Введення нового товару - трудомісткий процес, тому він має бути доцільним, як для підприємства, так і для споживачів. Він завжди несе за собою ризик, оскільки на його успішність чи на провал впливає велика кількість факторів. При введені товару на ринок важливим маркетинговим інструментом стає реклама. Важливо, що споживач може навіть не замислюватися над купівлею нового товару, але його реклама повинна переконати покупця в доцільності цього. |
URI: | https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/35245 |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри УФЕБ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Наукові відкриття Волковський_витяг.pdf | 3,24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.