Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Назва: Удосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарстві
Автори: Карпова, Марія Олексіївна
Ключові слова: Зрошення
Сільське господарство
Евтрофікація водойм
Технології очищення води для зрошення
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: Покровськ: ДонНТУ
Бібліографічний опис: Карпова, М.О. Удосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарстві : випускна квалiфiкаційна робота … «бакалавр» за спеціальністю 101 Екологія / М.О. Карпова. – ДВНЗ ДонНТУ : Покровськ, 2022. – 46 с.
Серія/номер: Екологія;
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто один з важливих елементів сільського господарства – зрошення, визначені основні нормативи якості води для зрошення у сільському господарстві, в ході аналізу джерел води, що використовуються при зрошенні було виявлено, що основним джерелом є поверхневі води, здебільше це природні ставки, озера, річки. Якість водневих джерел України здебільшого не відповідає нормативам для води, що використовують у сільському господарстві. Найбільш поширена на сьогодні проблема має екологічний характер – евтрофікація водних ресурсів. Існує достатньо технологій очищення води для зрошення, та вони не враховують очищення самого водного джерела для зрошення. Запропоновано вдосконалену технологію очищення та розроблені заходи з охорони праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" Гірничий факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_Б_ЕКО-18б_Карпова_МО.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.