Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Назва: | Удосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарстві |
Автори: | Карпова, Марія Олексіївна |
Ключові слова: | Зрошення Сільське господарство Евтрофікація водойм Технології очищення води для зрошення |
Дата публікації: | чер-2022 |
Видавництво: | Покровськ: ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Карпова, М.О. Удосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарстві : випускна квалiфiкаційна робота … «бакалавр» за спеціальністю 101 Екологія / М.О. Карпова. – ДВНЗ ДонНТУ : Покровськ, 2022. – 46 с. |
Серія/номер: | Екологія; |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто один з важливих елементів сільського господарства – зрошення, визначені основні нормативи якості води для зрошення у сільському господарстві, в ході аналізу джерел води, що використовуються при зрошенні було виявлено, що основним джерелом є поверхневі води, здебільше це природні ставки, озера, річки. Якість водневих джерел України здебільшого не відповідає нормативам для води, що використовують у сільському господарстві. Найбільш поширена на сьогодні проблема має екологічний характер – евтрофікація водних ресурсів. Існує достатньо технологій очищення води для зрошення, та вони не враховують очищення самого водного джерела для зрошення. Запропоновано вдосконалену технологію очищення та розроблені заходи з охорони праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231 |
Розташовується у зібраннях: | ОС "Бакалавр" Гірничий факультет |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022_Б_ЕКО-18б_Карпова_МО.pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.