Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпова, Марія Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-05-16T07:13:43Z-
dc.date.available2023-05-16T07:13:43Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationКарпова, М.О. Удосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарстві : випускна квалiфiкаційна робота … «бакалавр» за спеціальністю 101 Екологія / М.О. Карпова. – ДВНЗ ДонНТУ : Покровськ, 2022. – 46 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто один з важливих елементів сільського господарства – зрошення, визначені основні нормативи якості води для зрошення у сільському господарстві, в ході аналізу джерел води, що використовуються при зрошенні було виявлено, що основним джерелом є поверхневі води, здебільше це природні ставки, озера, річки. Якість водневих джерел України здебільшого не відповідає нормативам для води, що використовують у сільському господарстві. Найбільш поширена на сьогодні проблема має екологічний характер – евтрофікація водних ресурсів. Існує достатньо технологій очищення води для зрошення, та вони не враховують очищення самого водного джерела для зрошення. Запропоновано вдосконалену технологію очищення та розроблені заходи з охорони праці.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПокровськ: ДонНТУuk_UK
dc.relation.ispartofseriesЕкологія;-
dc.subjectЗрошенняuk_UK
dc.subjectСільське господарствоuk_UK
dc.subjectЕвтрофікація водоймuk_UK
dc.subjectТехнології очищення води для зрошенняuk_UK
dc.titleУдосконалення технології очищення води для зрошення у сільському господарствіuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:ОС "Бакалавр" Гірничий факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_Б_ЕКО-18б_Карпова_МО.pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.