Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Назва: | Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості |
Автори: | Заремба, П.О. |
Ключові слова: | м'ясопереробна промисловість meat-processing industry стратегічний розвиток strategic development |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Донецький національний технічний університет |
Бібліографічний опис: | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187 |
Серія/номер: | Економічна;26 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку. |
Опис: | The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 32 (126) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості.pdf | 143,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.