Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Назва: Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості
Автори: Заремба, П.О.
Ключові слова: м'ясопереробна промисловість
meat-processing industry
стратегічний розвиток
strategic development
Дата публікації: 2007
Видавництво: Донецький національний технічний університет
Бібліографічний опис: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187
Серія/номер: Економічна;26
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку.
Опис: The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252
Розташовується у зібраннях:Випуск 32 (126)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.