Please use this identifier to cite or link to this item: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/252
Title: Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості
Authors: Заремба, П.О.
Keywords: м'ясопереробна промисловість
meat-processing industry
стратегічний розвиток
strategic development
Issue Date: 2007
Publisher: Донецький національний технічний університет
Citation: Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187
Series/Report no.: Економічна;26
Abstract: Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку.
Description: The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development.
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252
Appears in Collections:Випуск 32 (126)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.