Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаремба, П.О.-
dc.date.accessioned2010-11-30T09:28:39Z-
dc.date.available2010-11-30T09:28:39Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187en_US
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252-
dc.descriptionThe article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development.-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку.-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономічна;26-
dc.subjectм'ясопереробна промисловість-
dc.subjectmeat-processing industry-
dc.subjectстратегічний розвиток-
dc.subjectstrategic development-
dc.titleМетодичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловостіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Випуск 32 (126)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.