Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заремба, П.О. | - |
dc.date.accessioned | 2010-11-30T09:28:39Z | - |
dc.date.available | 2010-11-30T09:28:39Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 32 (126) - Донецьк, ДонНТУ, 2007. - С. 184 - 187 | en_US |
dc.identifier.uri | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/252 | - |
dc.description | The article considers the theoretical and practical aspects, features, problems and perspectives of functioning of the meat-processing industry of Ukraine, and defines the ways and principles of its strategic development. | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні та практичні аспекти, особливості, проблеми й перспективи функціонування м'ясопереробної галузі України, визначено напрями та принципи її стратегічного розвитку. | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Донецький національний технічний університет | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Економічна;26 | - |
dc.subject | м'ясопереробна промисловість | - |
dc.subject | meat-processing industry | - |
dc.subject | стратегічний розвиток | - |
dc.subject | strategic development | - |
dc.title | Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 32 (126) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні підходи до забезпечення стратегічного розвитку м'ясопереробної промисловості.pdf | 143,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.