Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ea.donntu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6947
Назва: Методика оценки показателей качества многокомпонентной смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией
Автори: Тарасюк, В.П.
Шинкарева, О.В.
Tarasuk, V.P.
Ключові слова: рецептура смеси
технологічний процес
степень однородности
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: НТУ «ХПИ»
Бібліографічний опис: Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Збірник наукових праць. «Электроэнергетика и преобразовательная техника». — Харків: НТУ «ХПИ», 2010. — №12. — С. 57–64.
Серія/номер: №12;
Короткий огляд (реферат): В статье рассматривается общее понятие задачи и ее связь с важными практическими аспектами при изучении пралиновой массы высшей степени однородности. Определены индексы качества готовой продукции, а также индексы качества начальных компонентов, входящих в рецептуру смеси. Предложена структура автоматизированной системы контроля.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6947
Розташовується у зібраннях:Статті кафедри ЕТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья.pdf141,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.