Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6947
Назва: | Методика оценки показателей качества многокомпонентной смеси в экспертной системе управления рецептурной станцией |
Автори: | Тарасюк, В.П. Шинкарева, О.В. Tarasuk, V.P. |
Ключові слова: | рецептура смеси технологічний процес степень однородности |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: НТУ «ХПИ» |
Бібліографічний опис: | Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Збірник наукових праць. «Электроэнергетика и преобразовательная техника». — Харків: НТУ «ХПИ», 2010. — №12. — С. 57–64. |
Серія/номер: | №12; |
Короткий огляд (реферат): | В статье рассматривается общее понятие задачи и ее связь с важными практическими аспектами при изучении пралиновой массы высшей степени однородности. Определены индексы качества готовой продукции, а также индексы качества начальных компонентов, входящих в рецептуру смеси. Предложена структура автоматизированной системы контроля. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/6947 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри електронної техніки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статья.pdf | 141,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.