Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30723
Назва: «Дослідження ресурсозберігаючих способів переробки при збагаченні крупнозернистого вугільного шламу»
Інші назви: Investigation of resource-saving methods of processing of coarse-grained coal sludge
Автори: Мещанінова, Ольга Адамівна
Ключові слова: технологія збагачення, крупнозернистий вугільний шлам, зольність, конусний сепаратор, ресурсозберігаючі способи переробки
enrichment technology, coarse-grained coal sludge, ash content, conical separator, resource-saving methods of processing.
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Покровськ:ДонНТУ
Бібліографічний опис: Мещанінова О.А. Дослідження ресурсозберігаючих способів переробки при збагаченні крупнозернистого вугільного шламу / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 184 «Гірництво» (спеціалізація «Збагачення корисних копалин»). – ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», Покровськ, 2019.
Серія/номер: Збагачення корисних копалин;
Короткий огляд (реферат): В теперішній час на більшості збагачувальних фабрик крупнозернистий шлам не збагачується, а тільки зневоднюється і додається до концентрату, що підвищує його зольність. Щоб підвищити якість концентрату доцільно збагачувати шлам крупністю 0,5 – 2 мм. Результати технологічних розрахунків показують, що застосування конусних сепараторів дозволяє одержати збагачений вугільний продукт із низькою зольністю та прийнятним змістом золи в породному продукті. Це проста установка із низькою собівартістю, яка може ефективно використовуватися для рентабельного процесу збагачення вугільної дрібноти. З його допомогою можна одержувати кондиційний вугільний концентрат.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30723
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" Гірничого факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_М_ЗККмз_17_Мещанінова.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.