Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30723
Title: | «Дослідження ресурсозберігаючих способів переробки при збагаченні крупнозернистого вугільного шламу» |
Other Titles: | Investigation of resource-saving methods of processing of coarse-grained coal sludge |
Authors: | Мещанінова, Ольга Адамівна |
Keywords: | технологія збагачення, крупнозернистий вугільний шлам, зольність, конусний сепаратор, ресурсозберігаючі способи переробки enrichment technology, coarse-grained coal sludge, ash content, conical separator, resource-saving methods of processing. |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Покровськ:ДонНТУ |
Citation: | Мещанінова О.А. Дослідження ресурсозберігаючих способів переробки при збагаченні крупнозернистого вугільного шламу / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 184 «Гірництво» (спеціалізація «Збагачення корисних копалин»). – ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», Покровськ, 2019. |
Series/Report no.: | Збагачення корисних копалин; |
Abstract: | В теперішній час на більшості збагачувальних фабрик крупнозернистий шлам не збагачується, а тільки зневоднюється і додається до концентрату, що підвищує його зольність. Щоб підвищити якість концентрату доцільно збагачувати шлам крупністю 0,5 – 2 мм. Результати технологічних розрахунків показують, що застосування конусних сепараторів дозволяє одержати збагачений вугільний продукт із низькою зольністю та прийнятним змістом золи в породному продукті. Це проста установка із низькою собівартістю, яка може ефективно використовуватися для рентабельного процесу збагачення вугільної дрібноти. З його допомогою можна одержувати кондиційний вугільний концентрат. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30723 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" Гірничого факультету |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_М_ЗККмз_17_Мещанінова.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.