Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30722
Назва: Дослідження технології переробки золотовмісної сировини на базі ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота»
Інші назви: Research of technology of processing of gold-bearing raw materials on the basis of "Kramatorsky Jewelry Factory" Empire of Gold "Ltd "
Автори: Ковальов, Сергій Анатольович
Ключові слова: лігатурний сплав
lathe alloy
золото
збагачення золотоносної руди
гравітація
шихта
афінаж
gold
enrichment of gold-bearing ores
gravitation
charge
refining
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Покровськ:ДонНТУ
Бібліографічний опис: Ковальов С.А., Дослідження технології переробки золотовмісної сировини на базі ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота»: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 184 «Гірництво» (спеціалізація «Збагачення корисних копалин»)/ С.А. Ковальов. – Покровськ, ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», 2019. - 72 с.
Серія/номер: Збагачення корисних копалин;
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено аналіз золотовмісної сировини та доведено, що при переробці золотоносного брухту різної проби, що має місце в умовах ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота», оптимальним методом переробки є афінаж. Ефективність вилучення золота методом афінажу залежить від складу шихти, а саме його складових: бури, кварцового піску, оксиду Отже, наведені експериментальні дані свідчать про визначений оптимальний склад шихти, який майже на порядок знизить залишковий вміст золота в шлаках від приймальної плавки шліхового золота і відповідно на 0,02% підвищить витяг золота в цільовий лігатурний сплав.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30722
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" Гірничого факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2019_М_ЗККмз_17_Ковальов_С_А (1).pdf702,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.