Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30722
Title: | Дослідження технології переробки золотовмісної сировини на базі ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота» |
Other Titles: | Research of technology of processing of gold-bearing raw materials on the basis of "Kramatorsky Jewelry Factory" Empire of Gold "Ltd " |
Authors: | Ковальов, Сергій Анатольович |
Keywords: | лігатурний сплав lathe alloy золото збагачення золотоносної руди гравітація шихта афінаж gold enrichment of gold-bearing ores gravitation charge refining |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Покровськ:ДонНТУ |
Citation: | Ковальов С.А., Дослідження технології переробки золотовмісної сировини на базі ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота»: Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 184 «Гірництво» (спеціалізація «Збагачення корисних копалин»)/ С.А. Ковальов. – Покровськ, ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», 2019. - 72 с. |
Series/Report no.: | Збагачення корисних копалин; |
Abstract: | В роботі проведено аналіз золотовмісної сировини та доведено, що при переробці золотоносного брухту різної проби, що має місце в умовах ТОВ «Краматорський ювелірний завод «Імперія Золота», оптимальним методом переробки є афінаж. Ефективність вилучення золота методом афінажу залежить від складу шихти, а саме його складових: бури, кварцового піску, оксиду Отже, наведені експериментальні дані свідчать про визначений оптимальний склад шихти, який майже на порядок знизить залишковий вміст золота в шлаках від приймальної плавки шліхового золота і відповідно на 0,02% підвищить витяг золота в цільовий лігатурний сплав. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30722 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" Гірничого факультету |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_М_ЗККмз_17_Ковальов_С_А (1).pdf | 702,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.