Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30535
Title: УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА ЗА РАХУНОК ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ.
Authors: Мирошниченко, Ганна
Keywords: конкурентоспроможність, якість
Issue Date: 14-May-2019
Publisher: Актуальні соціально-економічні проблеми держави і регіонів. Збірка матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю факультету економіки та менеджтенту ДонНТУ. Т.4 . Секція IV: Теорія і практика сучасного менеджменту (13-14 травня 2019 р., м. Покровськ) / Уклад. Мирошниченко Г.Б. – Покровськ: ДонНТУ, 2019. – 143 с.
Series/Report no.: ;c 59-62
Abstract: Одним із пріоритетних чинників управління конкурентоспроможності українських підприємств є підвищення якості не лише як продукту та результату ринкової діяльності підприємства, а як іманентний процес постійного самовдосконалення підприємства та його структурних одиниць
URI: http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/30535
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри УФЕБ



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.