Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773
Назва: Формування конкурентоспроможності працівника
Інші назви: Formation of an employee's competitiveness
Автори: Мірошник, Олена Григорівна
Ключові слова: конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентоспро-можність працівника, компетентність, персонал, підприємство, розвиток персона-лу, собівартість, плинність кадрів, грейдова система оплати праці
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: Покровськ, ДонНТУ
Бібліографічний опис: Мірошник О.Г. Формування конкурентоспроможності працівника / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018 р.
Серія/номер: Управління персоналом і економіка праці;
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі досліджено теоретичні положення конкуренто-спроможності та розроблено практичні рекомендації з формування і забезпечення конкурентоспроможності працівника в сучасних умовах. Доведено необхідність визначення конкурентоспроможності працівника з позиції компетентнісного підходу, розглянуто науковий підхід із формування конкурентоспроможності працівника та підприємства шляхом розвитку персоналу. Виявлені основні проблеми та сучасні тенденції на ВП «Шахта «Центральна» ДП «Красноармійськ – вугілля». За результатами аналізу розроблено практичні рекомендації щодо підвищення результативності трудового процесу на підприємстві. Зокрема, вирішення проблеми плинності кадрів та впровадження грейдової системи оплати праці для ефективного управління персоналом, об’єктивної оцінки посад і виконаної роботи, мотивації працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773
Розташовується у зібраннях:ОС "Магістр" ЕГФ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мірошник Олена Григорівна.pdf1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.