Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773
Title: | Формування конкурентоспроможності працівника |
Other Titles: | Formation of an employee's competitiveness |
Authors: | Мірошник, Олена Григорівна |
Keywords: | конкуренція, конкурентоспроможність, конкурентоспро-можність працівника, компетентність, персонал, підприємство, розвиток персона-лу, собівартість, плинність кадрів, грейдова система оплати праці |
Issue Date: | Jun-2018 |
Publisher: | Покровськ, ДонНТУ |
Citation: | Мірошник О.Г. Формування конкурентоспроможності працівника / Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізація «Управління персоналом та економіка праці»). – ДВНЗ ДонНТУ, Покровськ, 2018 р. |
Series/Report no.: | Управління персоналом і економіка праці; |
Abstract: | У дипломній роботі досліджено теоретичні положення конкуренто-спроможності та розроблено практичні рекомендації з формування і забезпечення конкурентоспроможності працівника в сучасних умовах. Доведено необхідність визначення конкурентоспроможності працівника з позиції компетентнісного підходу, розглянуто науковий підхід із формування конкурентоспроможності працівника та підприємства шляхом розвитку персоналу. Виявлені основні проблеми та сучасні тенденції на ВП «Шахта «Центральна» ДП «Красноармійськ – вугілля». За результатами аналізу розроблено практичні рекомендації щодо підвищення результативності трудового процесу на підприємстві. Зокрема, вирішення проблеми плинності кадрів та впровадження грейдової системи оплати праці для ефективного управління персоналом, об’єктивної оцінки посад і виконаної роботи, мотивації працівників. |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/29773 |
Appears in Collections: | ОС "Магістр" ЕГФ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мірошник Олена Григорівна.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.