Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/26225
Назва: | Методологія оцінки конкурентоспроможності продукції на споживчому ринку. |
Інші назви: | Методология оценки конкурентоспособности продукции на потребительском рынке. Methodology of an assessment of goods competitiveness in the consumer market. |
Автори: | Ярим-Агаєв О.М. Письменний О.А. Ярым-Агаев А.Н. Письменный А.А. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність товару, споживчий ринок, характеристики товару, критерій, частка ринку. конкурентоспособность товара, потребительский рынок, характеристики товара, критерий, доля рынка. goods competitiveness, consumer market, goods characteristics, criterion, market share. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ДонНТУ |
Бібліографічний опис: | Ярим-Агаєв О.М. Методологія оцінки конкурентоспроможності продукції на споживчому ринку/ О.М. Ярим-Агаєв, О.А. Письменний // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія: економічна. Випуск 41. - Донецьк: ДонНТУ, 2012. – C.14-19. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена методології оцінки рівня конкурентоспроможності продукції споживчого ринку на основі маркетингового критерію. У якості критерію конкурентоспроможності товару запропоновано використовувати частку товару на ринку, що дає змогу інтерпретувати вплив показника конкурентоспроможності на результати роботи підприємства. Запропоновано методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності продукції на споживчому ринку на основі визначення інтегрального коефіцієнту конкурентоспроможності, яка дозволяє врахувати нееквівалентність сприйняття споживачами економічних та неекономічних характеристик товару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/26225 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 329,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.