Please use this identifier to cite or link to this item: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22350
Title: Автоматизированное управление технологическим процессом приготовления блюд в ресторане
Authors: Селякова С.М
Волкова В.Ю
Keywords: автоматика
управление
приготовление
ресторан
Issue Date: 2012
Publisher: ДонНТУ
Citation: «Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 с
URI: http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22350
Appears in Collections:Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81_2013_07_12_10_41_05_948.pdf308,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.