Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/22350
Title: | Автоматизированное управление технологическим процессом приготовления блюд в ресторане |
Authors: | Селякова С.М Волкова В.Ю |
Keywords: | автоматика управление приготовление ресторан |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ДонНТУ |
Citation: | «Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія»: матеріали доповідей конференції, 26 квітня 2012 року, Донецьк, 2012. – 311 с |
URI: | http://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/22350 |
Appears in Collections: | Сучасна інформаційна Україна: інформатика, економіка, філософія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
81_2013_07_12_10_41_05_948.pdf | 308,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.