Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://ea.donntu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарлашин, П.С.-
dc.contributor.authorГригорьева, М.А.-
dc.contributor.authorГаврилова, В.Г.-
dc.contributor.authorЯценко, А.Н.-
dc.date.accessioned2012-03-14T12:13:05Z-
dc.date.available2012-03-14T12:13:05Z-
dc.date.issued2009-
dc.date.submitted2009-
dc.identifier.citationНаукові праці Донецького національного технічного університету. Серiя: металургія. Випуск: 11(159) - Донецьк: ДонНТУ. - 2009en_US
dc.identifier.otherУДК 669-1-
dc.identifier.urihttp://ea.donntu.edu.ua/handle/123456789/8538-
dc.descriptionIn the article the influence of arsenic on properties of lowalloy steel is considered, the analysis of microstructure and fractographs is carried out for steel brands with different dearsenication rates,the results of mechanical tests are provided,and their liability to brittle fracture is estimateden_US
dc.description.abstractВ статье рассмотренно влияние мышьяка на свойства низколегированной стали,выполнен анализ микроструктуры и фрактограмм изломов исследуемой стали с различной степенью дезарсенации,приведены результаты механических испытаний и выполнена оценка склонности стали к хрупкому разрушениюen_US
dc.publisherДонецький національний технічний університетen_US
dc.subjectдезарсенизацияen_US
dc.subjectarsenicen_US
dc.subjectniobium-
dc.subjectsteel-
dc.subjectdestroying-
dc.subjectmicrostructure-
dc.subjectмышьяк-
dc.subjectниобий-
dc.subjectсталь-
dc.subjectразрушения-
dc.subjectмикроструктура-
dc.titleВлияние степени дезарсенации на структуру и свойства низколегированной ниобийсодержащей сталиen_US
dc.title.alternativeThe Influence of Dearsenication Rate on the Structure and Properties of Low-Alloy Steel Containing Niobiumen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:2009_Випуск 11(159)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
harlashin.pdf4,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.